Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (5.11 secunde)
Intrigat de sinceritatea prezidentiala si in numele unui apel sincer la memorie am cautat si eu in arhiva internautica niscaiva astfel de falsuri vandute romanilor, altfel declaratii onorabile la vremea rostirii lor.
Multi altii au spus, in esenta, acelasi lucru, nemultumiti de faptul ca anumite detalii personale si intimitati nedovedite au fost "ratificate" de niste documente menite sa intre in cea mai mare arhiva politica a lumii.
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare cea de-a treia parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare cea de-a doua parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare prima parte a unui interviu aparut pe Ziare.com la inceputul anului 2012, intitulat: Presedintele CCR:
Arhiva AmosNews: USL propune demiterea presedintelui cu votul majoritatii cetatenilor participanti la referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus la Senat un proiect de lege conform caruia presedintele tarii poate fi demis cu votul majoritatii cetatenilor participanti la referendum.
Dar eu am gasit la arhiva Camerei Deputatilor doua dosare masive din 1952 cu procesele verbale din timpul adunarilor din vara aceea in toate localitatile majoritar maghiare din Transilvania.
Dar asta e deja film de arhiva; s-a asternut un praf pe role... Intre timp, alte filme, cu buget mai mare sau mai mic, s-au facut.
Dat fiind faptul ca la capitolul directii de actiune in acest sens sunt trecute doar cateva fraze cu caracter general, nimic concret, e de presupus ca au fost cuprinse in Strategie doar pentru a justifica ulterior infiintarea unor comisii supra-guvernamentale la Presedintie, dupa modelul brevetat de Traian Basescu, care sa elaboreze documente stufoase ce vor imbogati doar arhiva Palatului Cotroceni.
La Centrul Creatiei Populare a luat nastere, sub coordonarea mea, arhiva multimedia cuprinzand imagini si inregistrari audio marturii ale vietii satului romanesc ce vor duce peste timp datinile si traditiile Doljului.
Fiind o persoana cinica, lipsita de orice fel de scrupule, Basescu nu va ezita sa-si utilizeze arhiva secreta. Sa arunce pe piata, fara a risca prea mult, informatii clasificate drept strict secrete sau franturi de informatii, descalificante pentru adversarii sai politici.
Desi obligatoriu, nu toate proiectele de acte normative sunt insotite de o nota de fundamentare si nu exista o standardizare privind locul afisarii informatiilor pe site-urile ministerelor, aceasta in timp ce nu toate ministerele contin o arhiva a proiectelor de acte normative.
El mai arata ca in scopul obtinerii unor spatii necesare desfasurarii activitatii, s-a recurs la restrangerea spatiului acordat audientelor, s-a desfiintat biblioteca si s-a depozitat arhiva institutiei la subsol, unde aerul este irespirabil.
Potrivit Dianei Joita, consilier in cadrul departamentului de informare si relatii publice la Arhivele Nationale, „in prezent, sunt aproximativ 10.000 de cereri nerezolvate la arhiva, dar daca se va dovedi ca intr-adevar exista acesti proprietari, ei vor putea sa depuna cereri pentru restituirea proprietatilor, chiar daca a expirat termenul“.
BRM va verifica valabilitatea creantei si, daca nu face obiectul unei garantii reale mobiliare, inregistrata la arhiva electronica, va cere acceptul debitorului pentru tranzactionare.
BPI va reduce astfel costurile tribunalelor si curtilor de apel, potrivit unui reprezentant al ONRC, citat de Mediafax. In plus, se va reduce volumul activitatilor cu publicul si aglomeratia prudusa la consultarea dosarelor din arhiva.
Asa cum este normal si cum prevad normele noastre, toate aceste scrisori au fost inregistrate si stocate in arhiva institutiei noastre.
A doua zi dupa cutremurul sindical, reprezentantii administratiei au sigiliat birourile celor patru lideri aflati in concediu, dar si sala de sedinte in care aveau loc intilnirile liderilor de sindicat ai uzinelor si chiar si sala unde se afla arhiva sindicatului.
Operatorii sustin ca acesta a sters toata arhiva electronica a Camerei Taximetristilor si a distrus inscrisurile, in urmatoarea perioada urmand sa fie convocata Adunarea Generala pentru desemnarea unui nou presedinte al structurii.
google-analytics.com